Har du brug for hjælp til solcellevask?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din mail Skriv venligst et telefonnummer eller en mail

Professionel solcellevask

Få en grundig og effektiv vask af dine solceller hos Byens Polering og Rengøring. Vi har erfaringen og udstyret til at skinnende rent resultat, hver gang. Kontakt os for et uforpligtende tilbud - ring, eller udfyld nedenstående kontaktformular.

Solcellevask er en god investering

Det kommer ikke som den store overraskelse, at solceller yder bedst, når de er rene for snavs, støv og blade. Med det omskiftelige danske vejr er det en særligt god idé, at få rengjort sine solceller jævnligt. Visse undersøgelser viser, at solcellerne yder op til 15-30 % mere, hvis de er vasket med kalkfrit vand. Vi anbefaler derfor at få vasket panelerne to gange årligt.

Lad professionelle stå for rengøringen

Der er flere faldgruber, når det kommer til vask af solceller. For det første må man ikke anvende almindeligt, ufiltreret vand, da det indeholder kalk. Derudover må der ikke anvendes skrappe kemikalier, som findes i de fleste produkter i skabet under køkkenvasken hos en gennemsnitsfamilie. Ydermere kan for voldsom rengøring resultere i ridser eller mere alvorlige skader på solcellerne.

Få et uforpligtende tilbud

Giv os et kald eller udfyld vores kontaktformular, så tager vi en uforpligtende samtale om solcellevask. Vi ligger i midterfeltet rent prismæssigt, og helt i top på kvaliteten.

Har du brug for hjælp?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din mail Skriv venligst et telefonnummer eller en mail

Byens Polering og Rengøring sætter kunderne i højsædet: Vi vil give dig en god oplevelse og et resultat, som du bliver glad for. Vi går altid grundigt til værks og yder kvalitetsarbejde, med faglighed og hjerte. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Miljøvenlig vinduespudsning

Vi dækker Trekantsområdet