Har du brug for hjælp?
Kontakt os her
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din mail Skriv venligst et telefonnummer eller en mail

Byens Polering og Rengøring

Byens mest erfarne hold af vinduespudsere og rengøringsfolk står klar til at give dig et gratis, uforpligtende tilbud på vinduespolering, erhvervsrengøring, algebehandling og solcellevask. Udfyld nedenstående formular eller giv os et kald, så tager vi en snak.

Ærekære fagfolk

Det er Niels Ole Andersen, der står bag virksomheden, som startede i 1973. Bag sig har han samlet et stærkt hold af medarbejdere, der alle deler samme høje ambitioner og faglige dygtighed som ham selv. Vi leverer vinduespolering til private og virksomheder i alle størrelser, samt erhvervsrengøring. En stor del af vores kunder har valgt et samarbejde, der bygger på et serviceabonnement; altså en fast aftale om at vi eksempelvis pudser deres vinduer én gang om ugen, 2 gange om måneden eller noget helt tredje.

Erfaring og fleksibilitet

Byens Polering og Rengøring er en meget fleksibel virksomhed, der lynhurtigt kan tilpasse sig kundernes ønsker og krav. Alle opgaver bliver behandlet med den særlige professionalisme, der gennem årene er blevet kendetegnende for os. Du skal vælge Byens Polering og Rengøring, fordi vi har erfaringen og fleksibiliteten til at udføre alle opgaver - til tiden, til din tilfredshed og til en fornuftig pris!

Har du brug for hjælp?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din mail Skriv venligst et telefonnummer eller en mail

Byens Polering og Rengøring sætter kunderne i højsædet: Vi vil give dig en god oplevelse og et resultat, som du bliver glad for. Vi går altid grundigt til værks og yder kvalitetsarbejde, med faglighed og hjerte. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Miljøvenlig vinduespudsning

Vi dækker Trekantsområdet