Om os

Byens Polering og Rengøring

Byens mest erfarne hold af vinduespudsere og rengøringsfolk står klar til at give dig et gratis, uforpligtende tilbud på vinduespolering, erhvervsrengøring, algebehandling og solcellevask. Udfyld nedenstående formular eller giv os et kald, så tager vi en snak.

Bliv ringet op af Byens Polering og Rengøring

Ærekære fagfolk

Det er Niels Ole Andersen, der står bag virksomheden. Bag sig har han samlet et stærkt hold af medarbejdere, der alle deler samme høje ambitioner og faglige dygtighed som ham selv. Vi leverer vinduespolering til private og virksomheder i alle størrelser, samt erhvervsrengøring. En stor del af vores kunder har valgt et samarbejde, der bygger på et serviceabonnement; altså en fast aftale om at vi eksempelvis pudser deres vinduer én gang om ugen, 2 gange om måneden eller noget helt tredje.

Erfaring og fleksibilitet

Byens Polering og Rengøring er en meget fleksibel virksomhed, der lynhurtigt kan tilpasse sig kundernes ønsker og krav. Alle opgaver bliver behandlet med den særlige professionalisme, der gennem årene er blevet kendetegnende for os. Du skal vælge Byens Polering og Rengøring, fordi vi har erfaringen og fleksibiliteten til at udføre alle opgaver - til tiden, til din tilfredshed og til en fornuftig pris!

Byens-polering.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
Din henvendelse er blevet registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.