Har du brug for hjælp til fliserens?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din mail Skriv venligst et telefonnummer eller en mail

Fliserens i Kolding og Vejle - og resten af Jylland

Byens Polering og Rengøring har stor erfaring med fliserens. De fleste fliser er pænest, når de ser nye ud, men det kan være svært at holde fliserne pæne med det fugtige vejr, vi har i Danmark. Vi renser og behandler fliserne skånsomt, men alligevel med stor effekt. Vi har især mange kunder på fliserens i Kolding og Vejle, men vi kører i hele Jylland.

Ring til os, uanset hvor i Jylland du bor, eller udfyld nedenstående kontaktformular.

Har du brug for hjælp?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din mail Skriv venligst et telefonnummer eller en mail

Forlæng levetiden på dine fliser

Det fugtige vejr vi har i Danmark er hårdt for fliser og belægningssten. Det fugtige vejr medfører, at mange fliser bliver angrebet af både alger, mos, flisepest og lav. Det viser sig som som grønne, sorte, gule og hvide pletter på fliserne. Hvis du jævnligt får renoveret fliser og får dem renset for alger og flisepest, kan du forlænge levetiden på dine fliser. Du kan med andre ord for en relativt lille udskrivning få nogle fliser, der ser nærmest nye ud.

Vi har specialiseret os i renovering af fliser, hvor vi renser for alger og flisepest. Kontakt os for en snak om dit behov for fliserens i Kolding/Vejle, eller den resterende del af Jylland.

Vi ordner alt fra terrasser til indkørsler

Fliser og belægningssten bruges både til terrasser, indkørsler og gangarealer - og ingen steder går fri for alger og flisepest. Særligt i områder, der ligger i skygge eller som sjældent benyttes kan der hurtigt dannes alger. Vi sætter ind alle steder med fliser og belægningssten, hvor der er behov for en rensning.

Få et tilbud på fliserens

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om fliserens. Vores priser ligger i et fornuftigt prisleje, hvor du får et godt stykke kvalitetsarbejde udført efter branchens højeste standarder.

Byens Polering og Rengøring sætter kunderne i højsædet: Vi vil give dig en god oplevelse og et resultat, som du bliver glad for. Vi går altid grundigt til værks og yder kvalitetsarbejde, med faglighed og hjerte. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Miljøvenlig vinduespudsning

Vi dækker Trekantsområdet